Novosti: Filmska pljačka u Zemunu

U noći između četvrtka i petka opljačkana je menjačnica u supermarketu DIS na auto-putu u Zemunu, pišu "Večernje novosti".

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 30.06.2017.

21:54

Novosti: Filmska pljačka u Zemunu
Thinkstock

Dvojica maskiranih razbojnika, kako se nezvanično saznajemo, provalila su u prodavnicu automobilom BMV bez registarskih tablica i iz lokala odnela sef sa oko 30.000 evra.

"Kradljivci su, navodno, prvo vešto onesposobili kamere ispred menjačnice i šipkom razbili spoljno staklo, koje se razletelo na sve strane. Razvalili su video-nadzor, a potom seli u automobil, dodali gas i krenuli u rikverc. Upali su vozilom unutra, a potom se ustremili na trezor, nezvanično saznaju "Novosti". Potom su metalnu sajlu obmotali oko sefa i prikačili ga za kuku automobila. Kada su ga iščupali, ubacili su "plen" u vozilo i nestali u nepoznatom pravcu. U celoj pljački učestvovale su najmanje dve osobe", navodi beogradski list.

Kako ističu zaposleni , pljačka je, izgleda, bila dobro isplanirana, a lopovi su munjevito napustili mesto zločina.

Ovakva pljačka nije uobičajena i istraga se trenutno odvija u više pravaca. Sumnja se da su lopovi bili dobro organizovani i da su se prethodno dobro upoznali sa objektom. U istrazi bi trebalo da pomognu snimci sa video-nadzora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: