Demanti sajta "Anastasiadate.com"

Kompanija "SOL network limited" koja stoji iza portala Anastasiadate.com oglasila se povodom priloga TV B92 i članka objavljenog na sajtu B92.net.

Izvor: B92

Petak, 30.06.2017.

15:14

Demanti sajta
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u odgovoru, članak i prilog sadrže "neproverene i netačne informacije i navode", koji, kako se tvrdi, pre objavljivanja nisu dovoljno istraženi od strane B92.

Odgovor prenosimo u nastavku:

"Prvo, navedeni članci sadrže netačne informacije da je prilikom organizovanja fotografisanja koje je održano u Zrenjaninu dana 19. juna 2017. godine u restoranu 'Captain Jack' u organizaciji portala 'anastasiadate.com' bilo zloupotreba fotografija ili ličnih podataka lica koja su prisustvovala i učestvovala u navedenom događaju.

Drugo, nije istinita informacija koju je B92 preneo da je za navedeno fotografisanje devojkama isplaćivan honorar u iznosu od 1.000,00 dinara, već je fotografisanje urađeno bez ikakve materijalne nadoknade uz pristanak i saglasnost svake fotografisane devojke koja je tom prilikom dala video izjavu/saglasnost kojom ove činjenice potvrđuje. Ove video izjave portal 'anastasiadate.com' poseduje i spreman ih je predati nadležnim organima u slučaju potrebe.

Portal 'anastasiadate.com' najoštrije osuđuje zloupotrebu izjave g. Igora Jurića iz fondacije 'Tijana Jurić' povodom navedenog događaja u Zrenjaninu, a posebno povezivanje portala 'anastasiadating.com' sa potencijalno protivpravnim ili kriminalnim radnjama, jer isti portal u Republici Srbiji posluje u skladu sa važećim zakonima. Navedene izjave g. Igora Jurića su objavljene bez ikakvih prethodnih istraživanja odnosno pribavljanja dokaza.

Naglašavamo da svi korisnici portala 'anastasiadate.com' dobrovoljno učestvuju u pronalaženju prijatelja putem navedenog portala, jer isti obezbeđuje priliku za kontakt sa stvarnim osobama a ne 'lažnim profilima', a portal koristi više stotina hiljada ljudi iz celog sveta.", navodi se u odgovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: