Vučić za N1 o N1: Gori prema meni nego CNN prema Trampu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je televizija N1 u Beogradu prema njemu gora nego CNN prema američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.06.2017.

19:02

Vučić za N1 o N1: Gori prema meni nego CNN prema Trampu
Tanjug / Zoran Zeštiæ

"Uzmi, tuci 24 sata u 7 dana", "opisao" je Vučić način izveštavanja beogradske televizije o njemu odgovarajući na pitanje novinara zagrebačke redakcije N1 televizije o primedbama Evropske komisije na slobodu medija u Srbiji.

"Da vas ja pitam konkretno: Da li neko smeta vašim kolegama da govore ili objave nešto protiv mene? Ne smeta im, to govore svaki dan. I znate šta je rezultat? Dobio sam jutros istraživanje: popularnost mene i Srpske napredne stranke su na istorijskom maksimumu. To je zato što nikome ne dajem reket. To nema veze sa N1, oni mi nikada nisu ništa tražili", rekao je srpski predsednik.

Vučić je, na opasku da je dobro čuti kritičko mišljenje i da je N1 televizija kritična i profesionalna, rekao da će razmisliti o tome da prihvati poziv beogradske redakcije, navodi N1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: