Dubrovnik: Privedeno devet osoba zbog prodaje droge

Devet osoba privedeno je u sklopu operativne akcija "Fortis" u Dubrovniku zbog sumnje da su počinile krivična dela neovlašćene proizvodnje i prometa drogama.

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

22:03

Dubrovnik: Privedeno devet osoba zbog prodaje droge
Foto: Thinkstock

Protiv njih će biti podnete krivične prijave za više od 80 kaznenih dela, saopštila je dubrovačka policija.

Policija je nakon višemesečnog kriminalističkog istraživanja utvrdila kako su trojica osumnjičenih starosti od 24, 44 i 33 godine u poslednja četiri meseca samostalno nabavljali veće količine marihuane i amfetamina koje su u količini od jednog do 50 grama marihuane i jednog do pet grama amfetamina prodavali većem broju konzumenata s područja Dubrovnika i iz okoline, prenosi Hina.

"U njihovim stanovima pronađena je veća količina marihuane, koja je najvećim delom bila pakovana za prodaju kao i manja količina amfetamina, digitalne vage, vatreno oružje i novac", navode iz policije.

Ostalih pet privedenih osumnjičeno je za posredovanje u preprodaji droge ili omogućavanje konzumacije droge koju su nabavljali od pomenutog 24-godišnjaka i 44-godišnjaka.

Inače, deveti osumnjičeni uhapšen je u sklopu te akcije 24. maja ove godine prilikom preuzimanja pošiljke od 250 grama amfetamina, koju je naručio preko ilegalnih internet stranica tzv. "Dark weba".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: