Šta je mandatarka rekla u ekspozeu o Kosmetu?

Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić je u ekspozeu navela hitnost uspostavljanja Zajednice srpskih opština na KiM.

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

12:06

Šta je mandatarka rekla u ekspozeu o Kosmetu?
TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

“Cilj je održavaje političke stabilnosti u AP Kosovo i Metohija, nastavak pregovora sa predstavnicima privremene uprave u Prištini, ekonomsko osnaživanje Srba i nastavak podrške povratku. Hitno treba uspostaviti Zajednicu srpskih opština, onako kako je predviđeno dogovorom iz 2008. godine“, rekla je Brnabićeva.

Dodala je i da u svemu računa na podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predloženog prvog potpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića.

“Prave promene se ne dešavaju samo kada Vlada radi, prave promene se deđavaju kada svaki član ovog društva uradi svoj deo posla, kada radimo zajedno zajedno i odgovorno prema sebi, svojim porodicama, susedima, okruženju... Želim da doprinesem da kreiramo ne samo odgovornu Vladu i državnu upravu, već društvo koje radi za zajedničku dobrobit“, zaključila je Brnabićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: