"Kasnimo jer je pozlilo jednom kandidatu za ministra"

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je rekla da je sednica kasnila jer je jednom od kandidata za ministre pozlilo.

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

10:51

Tanjug

Šef poslaničkog kluba SRS Vojislav Šešelj je potom rekao da je Hitna pomoć odvezla aktuelnog ministra i kandidata za budućeg ministra Aleksandra Antića.

Sednica na kojoj treba da se raspravlja o predlogu kandidata za predsednika Vlade Srbije i članovima kabineta je trebalo da počne u 10.00.

Ipak, sa nešto više od pola sata zakašnjenja sednica je počela, a po utvrđivanju kvoruma za povredu Poslovnika javio se poslanik SRS Nemanja Šarović.

On je istakao da kašnjenja nije smelo da bude, kao i da ako je imala “važnija posla“ da je Gojkovićeva vođenje sednice trebalo da preda nekome od potpredsednika.

Gojkovićeva je potom rekla da to što je Šarović istakao “ne odgovara istini“, kao i da je sednica kasnila jer je jednom kandidatu za ministra pozlilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: