Umrla deca, majka ih zatvorila u autu da "nauče lekciju"

Dvoje dece iz Teksasa u SAD preminulo je u automobilu od vrućine nakon što ih je majka unutra zatvorila kako bi ih "naučila lekciju".

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2017.

09:48

Umrla deca, majka ih zatvorila u autu da
Foto: GettyImages

BBC piše da je majka Sintija Mari Rendolf (24) zaključala decu u automobilu, ušla u kuću i pušila marihuanu, pa zaspala na dva do tri sata.

Od vrućine preminula je njena ćerka Džulija stara dve godine, kao i sin star samo 16 meseci.

Incident se dogodio 26. maja, kada je temperatura tamo bila 35 stepeni, a Sintija Mari Rendolf bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom.

Iz policije ističu da je majka imala nekoliko verzija događaja koji su doveli do smrti njene dece. U prvoj je izjavila da su deca sama ušla u vozilo i zaključala se unutra.

Međutim, na kraju je priznala da je decu zatvorila u automobilu kako bi ih "naučila lekciju".

Prema njenim rečima, decu je tog 26. maja oko 12.15 pronašla kako se igraju u automobilu. Kada je ćerka Džulija odbila da izađe iz vozila ona ju je zatvorila unutra zajedno sa bebom kako bi je "naučila lekciju".

Kako navodi, mislila je da devojčica može da izađe i da izvede svog brata kada bude spremna.

Majka je potom ušla u kuću i pušila marihuanu, a potom je zaspala na dva do tri sata, a na kraju je razbila prozor na vozilu kako bi ih izvukla, ali je bilo kasno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: