Manja gužva, na ulazak u Grčku se čeka tridesetak minuta

Gužva na graničnom prelazu Bogorodica između Makedonije i Grčke je smanjena i na prelazak granice se čeka oko trideset minuta, preneli su lokalni mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2017.

09:08

Manja gužva, na ulazak u Grčku se čeka tridesetak minuta
Foto: Screenshot

Na tom najprometnijem makedonsko-grčkom graničnom prelazu u subotu su se ceo dan stvarale kilometarske kolone vozila i na ulazak u Grčku se čekalo više sati.

Usled višesatnog čekanja na visokim temperaturama i nervoze došlo je i do sukoba među vozačima.

Čekanje u dugačkim kolonama na visokim teperaturama je, prema medijima, stvaralo nervozu kod putnika i na društvenim mrežama se sinoć pojavio snimak na kojem se vidi kako jedan vozač nogama i pesnicama napada drugog koji je u automobilu.

Prema očevicima koji su objavili snimak na Fejsbuku, radi se o srpskim državljanima koji su se potukli jer je jedan hteo da uđe u kolonu pre drugog.

Prema Auto-moto savezu Makedonije, zadržavanje na svim makedonskim graničnim prelazima oko 30 minuta, a intenzitet saobraćaja na putnim pravcima je pojačan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: