Nije protokol, ali je "tradicija": Dačić zapevao / VIDEO

Nije bilo navedeno kao deo protokola, ali se i u petak desilo ono što je poslednjih godina sastavni deo "šarmantnosti srpske diplomatije", piše "Sputnjik".

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

10:14

Nije protokol, ali je

Verovatno pogađate, glavnu reč je posle zvaničnog dela inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića imao šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Bilo je to i više od reči. Dačić je pred diplomatama na večeri opet zapevao, ali ovog puta to nije bila čuvena "Miljacka“ Halida Bešlića, već, ni manje ni više, svetski poznata numera Lučana Pavarotija "O sole mio“.

Oduševljenje diplomata interpretatorskim sposobnostima srpskog šefa diplomatije, na svom nalogu na Fejsbuku podelio je ambasador Malteškog reda u Beogradu Alberto di Luka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: