Šreder: Srbija je sa Vučićem na dobrom putu

Veoma je važno jačanje veza među liderima u regionu, a s obzirom na sve što je do sada urađeno, ovaj region pokazuje da ide napred.

Izvor: Tanjug

Subota, 24.06.2017.

09:32

Šreder: Srbija je sa Vučićem na dobrom putu
Tanjug

To kaže specijalni izaslanik nemačke vlade Gerhard Šreder.

On je novinarima, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da se na sastanku razgovaralo o međunarodnoj politici i situaciji u regionu i istakao da je Srbija stub stabilnosti u regionu.

"Mislim da je veoma važno jačanje veza među liderima regiona. Smatram da je Srbija stub stabilnosti u regionu i mislim da region, jačanjem veza i svim što je do sada urađeno pokazuje da ide napred“, rekao je Šreder.

On je dodao da predsednik Srbije želi da nastavi evropski kurs i evropski put, sve do članstva u EU, što je i juče u svom govoru jasno rekao.

"Srbija je sa predsednikom Vučićem na dobrom putu i veze sa Nemačkom su jako dobre“, dodao je Šreder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: