Rusi s ratnih brodova gađali ID u Siriji i pogodili VIDEO

Brodovi "Admiral Esen", "Admiral Grigorovič" i podmornica "Krasnodar" ruske mornarice ispalili šest krstarećih raketa "Kalibar" na objekte ID u Siriji.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

08:02

Rusi s ratnih brodova gađali ID u Siriji i pogodili VIDEO
Screenshot

Podmornica "Krasnodar" ispalila je krstareće rakete iz podvodnog položaja, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije. Nakon napada preostali teroristi i objekti su uništeni.

"U iznenadnom velikom raketnom napadu uništeni su kontrolni punktovi, kao i velika skladišta oružja i municije terorista Islamske države u blizini naseljenog mesta Akerbat u provinciji Hama, gde je nakon udara krstareće rakete ’Kalibar‘ eksplodirao arsenal terorista", ističe se u saopštenju.

"Preostali teroristi i teroristički objekti ID su uništeni u vazdušnom napadu ruskih bombardera", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: