Gori deponija u Kačarevu, moguće eksplozije FOTO

Posle deponije u Vinči, požar je buknuo i na deponiji u Kačarevu, mestu nadomak Pančeva. Iz JKP "Kačarevo" upozoravaju da su moguće eksplozije

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

10:19

Gori deponija u Kačarevu, moguće eksplozije FOTO
Thinkstock

Kako prenosi "Blic", JKP "Kačarevo" je na njihovoj Fejsbuk stranici saopštilo da postoji realna opasnost od eksplozije boca, pa čak i municije.

Kako je objavilo JKP "Kačarevo" deponija gori u dužini od čak 400 metara, u gašenju učestvuju vatrogasci iz Pančeva kao i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kačarevo, a koristi se i mehanizacija JKP "Kačarevo".

Nadležni smatraju da će za sanaciju požara biti potrebno najmanje tri dana, ali upozoravaju na ozbiljnost situacije.

"Drugi dan ekološke katastrofe. JKP 'Kačarevo' nastavlja sa gašenjem požara na deponiji. Za sada vetar nosi dim dalje od Kačareva ka Padini. Molimo sve sugrađane koji moraju da izbace smeće na deponiju da to učine na mestima gde je požar lokalizovan. Postoji realna opasnost od eksplozija boca, pa čak i municije - stoji u obaveštenju JKP "Kačarevo".

Trenutno ne postoji opasnost da bi vatra mogla da zahvati najbliže kuće jer vetar duva u suprotnom pravcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: