Hojt Ji na srpskom: Drago mi je što sam ovde

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Brajan Hojt Ji rekao je na inauguraciji predsednika Vučića da mu je čast što predstavlja predsednika Donalda Trampa.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

19:33

Hojt Ji na srpskom: Drago mi je što sam ovde
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

"Drago mi je što sam ovde“, rekao je Ji za RTS na srpskom jeziku.

Ji je dalje pričao na engleskom, a naveo je da je inauguracija predsednika Vučića "važan događaj“, da mu je čast što predstavlja predsednika Trampa i što može da čestita predsedniku Vučiću i upozna se sa njim i njegovim kabinetom.

"Razgovarali smo o tome kako da saradnja SAD i Srbije bude još bolja, kako da radimo zajedno da u Srbiji i regionu bude još bolje“, naveo je Ji.

Prema njegovim rečima, perspektiva za bolju saradnju između SAD i Srbije je „jako dobra.“

On je naveo da SAD na ekonomskom planu rade sve da pomognu Srbiji, da je dobar odnos vojski Srbije i SAD koje 10 godina zajedno imaju zajedničke vojne vežbe, kao i da je veliki stepen razmene mladih ljudi koji idu iz Srbije u SAD i obrnuto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: