Dveri: Vrhunac promocije homoseksualizma

Promocija ideologije homoseksualizma u Srbiji traje već više od dve decenije. Vrhunac doživela u vreme vlasti Aleksandra Vučića, kaže lider Dveri.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

13:07

Dveri: Vrhunac promocije homoseksualizma

Kako kaže Boško Obradović, "sve počinje svečanom inauguracijom novog predsednika, nastavlja se propratnim programom gej parade u subotu, a završava izborom prvog gej premijera u jugoistočnoj Evropi na Vidovdan".

Drugi važan problem, navodi Obradović, je biografija Ane Brnabić koja je, kaže on, "očigledan predstavnik interesa neoliberalizma i stranog kapitala", a "čije su postavke u direktnoj suprotnosti sa konceptom porodično orijentisanog društva i države koji Dveri zastupaju".

Niko do ove vlasti nije tako jako stao u zaštitu gej populacije i promovisanja ove ideologije, od vrtića do svih nivoa politike i medija, neprirodno proglašavajući prirodnim, navode Dveri u saopštenju.

"Na to ne pristajemo, to nije normalno i sa tim se nikada nećemo saglasiti", piše Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: