Vučić, inauguracija, Tramp, Bela kuća

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio da šalje delegaciju na inauguraciju predsednika Republike Srbije Aleksandara Vučića.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

08:11

Vučić, inauguracija, Tramp, Bela kuća
Printscreen

Na sajtu Bele kuće naveden je i sastav američke predsedničke delegacije koja će prisustvovati prijemu u Beogradu u okviru, kako je istaknuto, "inauguracije Njegove ekselencije Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije 23. juna".

Američku predsedničku delegaciju, kako se navodi, predvodi zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Hojt Brajan Ji, a u njoj su i američki ambasador u Srbiji Kajl Skot i direktor za Balkan, Crno more i Kavkaz u Trampovom Savetu za nacionalnu bezbednost Mark Tervakoski.

Podsetimo, danas u 18 časova u "Palati Srbija" počinje svečana inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kojoj će prisustvovati brojni zvaničnici iz regiona i sveta.

Većina stranih delegacija stigla je u četvrtak uveče i svi su svečano dočekani.

Zbog inauguracije režim saobraćaja i parkiranja oko "Palate Srbija" biće izmenjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: