Izetbegović: Vučić će tek učiniti dobre stvari za Balkan

Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da u Aleksandru Vučiću vidi čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan i odnose Srbije i BiH.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2017.

22:18

Izetbegović: Vučić će tek učiniti dobre stvari za Balkan
Foto: Tanjug

Izetbegović će sutra prisustvovati inauguraciji predsednika Srbije.

"Ja vidim u Aleksandru Vucicu čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan, i odnose Srbije i BiH. Tako sam ga prepoznao godinama ranije. Bilo je kriza ranije, ali mislim da je on politicar koji dobija na snazi, sazreva, i koji će učiniti zajedno sa nama dobre stvari za mir na Balkanu", kazao je Bakir Izetbegović komentarišući za regionalnu tv N1 šta očekuje od Vučića kao predsednika Srbije.

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić i članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović prisustvovaće sutra svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: