PSG: Podržavamo protest, ali nećemo učestvovati

Pokret slobodnih građana saopštio je da podržava najavljena okupljanja protiv "ponovljenog lažnog krunisanja" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: Beta

Četvrtak, 22.06.2017.

16:34

PSG: Podržavamo protest, ali nećemo učestvovati
Tanjug

PSG je u saopštenju naveo i da neće učestvovati u njima.

Predsednik tog pokreta Saša Janković pozvao je građane Srbije da "okrenu glavu od lažnog i golog cara, posvete se sebi i oslobode se diktature".

"Okrenimo glavu od laži, nasilja, bahatosti, uvreda, rasipništva, kiča, samoljublja. Okrenimo glavu od lažnog golog cara koji fizički i psihički davi Srbiju kao što njegovi nasilnici dave novinare. Ne dozvolimo da nam on i njegova mahnita potreba za pažnjom više uzmu ni sekund života", naveo je Janković.

On je pozvao građane "da se aktiviraju u Pokretu slobodnih građana ili nekoj drugoj političkoj organizaciji koja radi na oslobađanju Srbije od davljenja neoradikalskom diktaturom".

Pokret Protiv diktature najavio je ranije da će na dan prijema povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije, organizovati protest na beogradskom Trgu Republike sa početkom u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: