Antić: Nikada nisam čuo Tončeva da priča o odlasku iz SPS

Potpredsednik SPS Aleksandar Antić kaže da nikada nije čuo od člana Predsedništva te stranke Novice Tončeva nijednu reč o napuštanju SPS.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.06.2017.

13:46

Antić: Nikada nisam čuo Tončeva da priča o odlasku iz SPS
Foto: Tanjug

"Svaka partija ima unutarpartijski život i unutarpartijski dijalog, ali nikada nisam čuo od Tončeva nijednu reč o napuštanju SPS-a, tako da ja u to ne verujem", rekao Antić, koji je i ministar rudarstva i energetike, odgovarajući na pitanja novinara.

Kaže da je u nedelju, kada su socijalisti održali sednice Glavnog odbora i Predsedništva, video Tončeva na sastancima i ponovio da nije čuo nijedan njegov komentar "koji bi išao u pravcu spekulacija o njegovom napuštanju stranke".

Upitan da li tačno da je Tončev izašao u nedelju sa sednice Glavnog odbora, Antić je rekao da sednice partijskih organa traju i po nekoliko sati, te da nije neuobičajeno da neko izađe i vrati se na sednicu.

Antić je dodao da je SPS u nedelju definisala određena kadrovska rešenja i predloge stranke za novi sastav vlade.

"U narednih nekoliko dana, pretpostavljam, biće dodatnih razgovora sa mandatarkom Anom Brnabić i to će biti deo tih konsultacija oko konačnog predloga sa kojim će se izaći pred Skupštinu Srbije", rekao je Antić.

"Večernje novosti" u izdanju od srede pišu da Tončev nezadovoljan kadrovskom kombinatorikom oko nove vlade razmišlja o napuštanju partije i formiranju nove stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: