BG: Pucnjava u Žarkovu, ranjen mladić

Sedam osoba lakše je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile protekle noći u Beogradu, navode iz Hitne pomoći.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 19.06.2017.

07:24

BG: Pucnjava u Žarkovu, ranjen mladić

Jedan mladić u Žarkovu ranjen je iz vatrenog oružja, ali nije u životnoj opasnosti.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.17 kod Avalskog skretanja na kružnom putu, lakše su povređene dve muške osobe (63, 33) i žena (62), koji su pregledani na licu mesta.

"Na autoputu Beograd-Niš u 20.38 desila se saobraćajna nesreća, ali niko nije zatečen" na mestu nesreće, kazala je Nada Macura.

Muškarac (47) i žena (26) lakše su povređeni na putu za Ripanj u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 22.30.

Na zrenjaninskom putu lakše su povređeni muška i ženska osoba stari 23 godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko jedan čas iza ponoći.

"U ulici Ilije Čavića 10b u Železniku nešto posle ponoći mladić (23) zadobio je prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, nakon čega je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar", rekla je agenciji Beta Nada Macura i dodala da on, međutim, nije u životnoj opasnosti.

Hitna pomoć obavila je noćas 112 intervencije, od čega 19 na javnom mestu.

"Od hroničnih bolesnika svi su se javljali, najviše astmatičari i srčani bolesnici", rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: