Vučić u ponedeljak sa poslanicima SNS o Ani Brnabić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra u Beogradu sa poslanicima Srpske napredne stranke (SNS) o podršci kandidatkinji za premijerku Ani Brnabić.

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2017.

23:05

Vučić u ponedeljak sa poslanicima SNS o Ani Brnabić
Foto: Tanjug

"Sastanak će biti održan u 09.00 u sedištu SNS i biće zatvoren za medije", rečeno je agenciji Beta u SNS.

Ranije danas funkcioner SNS Nebojša Stefanović je rekao da će Vučić razgovarati sa poslanicima SNS-a da bi čuo šta oni misle, ali da neće promeniti predlog da Brnabić bude premijerka, jer je ta odluka u "najboljem interesu građana Srbije".

"Ako sve bude u redu očekujem da ćemo sednicu Skupštine Srbije na kojoj će biti izabrana vlada moći da imamo već nekog narednog vikenda", rekao je Stefanović za televiziju Pink.

Do razgovora Vučića s poslanicima SNS dolazi posle navoda u pojedinim medijima da su neki od njih nezadovoljni predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka i izjave lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da poslanici njegove stranke neće glasati za nju.

S druge stranke, koalicioni partneri naprednjaka Socijalistička patija Srbije, Socijaldemokratska stranka Srbije i Pokret socijalista najavili su podršku Ani Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: