Ljajić: Poslanici SDPS će podržati Anu Brnabić

Lider SDPS Rasim Ljajić izjavio je u Brusu da će poslanici te stranke u parlamentu podržati mandatarku za sastav nove vlade Anu Brnabić.

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2017.

17:11

Ljajić: Poslanici SDPS će podržati Anu Brnabić

On je izrazio uverenje da će takva biti i odluka i svih drugih političkih stranaka, prenela je Radio-televizija Srbije.

"Važno je da vlada što pre počne da funkcioniše i realizuje sve ono što smo započeli u proteklih godinu dana", istakao je Ljajić.

Ljajić, koji je i ministra trgovine trgovine, turizma i telekomunikacija, dodao je da je pred novom vladom još "puno izazova" i da se "nema više vremena za gubljenje".

I lider socijalista Ivica Dačića danas je najavio podršku poslanika te stranke novoj premijerki, dok je lider Jedinstvene Srbije DragaMarković Palma rekao da njegovi poslanici neće glasati za taj predlog.

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra razgovarati sa poslaničkom grupom Srpske napredne stranke o podršci Ani Brnabić.

Ljajić je u Brusu otvorio bazen u čiju rekonstrukciju je resorno ministarstvo uložilo 19 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: