Mediji: Deo SNS, Palma i Zukorlić neće Brnabićevu

Mediji su preneli da će biti odložena sednica Skupštine Srbije na kojoj je trebalo da bude data podrška predloženom mandataru za sastav nove Vlade Srbije.

Izvor: B92

Subota, 17.06.2017.

21:27

Mediji: Deo SNS, Palma i Zukorlić neće Brnabićevu
Thinkstock

Najpre je "Blic" objavio da SNS i Aleksandar Vučić "imaju problem u obezbeđivanju većine u parlamentu kada je reč o izglasavanju Ane Brnabić za premijera".

List je dodao i da je u toku dana održana sednica beogradskog odbora SNS, a funkcioner SNS Nebojša Stefanović je rekao da je SNS "u veoma teškoj situaciji", dodavši da za Brnabićevu neće glasati "više njih iz SNS", sedam poslanika Jedinstvene Srbije, kao ni Muamer Zukorlić.

Stefanović je istakao i da je "Vučić odlučan i istrajan u svom predlogu, kao i da ga neće menjati ni po koju cenu jer ovo nije samo pitanje podrške Brnabićevoj, već i Vučiću".

Gotovo istovetan tekst je osvanuo i na sajtu Večernjih novosti, takođe sa saznanjima da bi sednica Skupštine Srbije trebalo da bude odložena.

Dodaje se i da će u nedelju o novoj Vladi Srbije biti reči na sednici Glavnog odbora SPS, koja bi trebalo u narednom sazivu da ima veći broj ministara, jedan od njih je i Branko Ružić.

Opširnije o tome na ovom LINKU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: