"Ne zanima me seksualno opredeljenje, ona je agent..."

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je u Čačku da je kandidatkinja za premijerku Srbije Ana Brnabić "agent stranog interesa" u Srbiji“.

Izvor: Beta

Petak, 16.06.2017.

16:11

screenshot

On je rekao i da ga zanima njen stručni potencijal, a ne njena nacionalna pripadnost ili seksualno opredeljenje.

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao slobodu da bira koga će postaviti za premijera, već mu je Zapad izdiktirao ime koje mora biti na čelu Vlade Srbije. Ana Brnabić ceo život radi za strane kompanije i strane nevladine organizacije. Ona sa našom državom, sistemom i identitetom nema nikakve veze", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

Dodao je da je Vučić juče govorio više od sat vremena na konferenciji za novinare u Predsedništvu, a da je o Ani Brnabić govorio samo 10 ili 20 sekundi, dok je preostalih 69 minuta i 40 ili 50 sekundi, nastavio da vrši ulogu predsednika Vlade Srbije pričajući o svemu - samo ne o onome što je bila tema konferencije.

Obradović, koji je i šef poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije, rekao je da nijedan član Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) nije glasao na izborima da bi Ana Brnabić bila premijer i podsetio da je jedan deo vlađuće koalicije otvoreno protiv njenog imenovanja.

Prema Obradovićevim rečima, SPS je prevario svoje birače obećavajući im da će lider te stranke Ivica Dačić biti premijer.

"Izbor Branbić za premijera je veliko poniženje za SNS, sve njihove članove i birače", rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: