Ljajić se oglasio posle kandidovanja Brnabićeve / VIDEO

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio da će u parlamentu glasati za izbor Ane Brnabić na funkciju premijera Srbije.

Izvor: B92

Petak, 16.06.2017.

13:06

Ljajić se oglasio posle kandidovanja Brnabićeve / VIDEO

Ljajić ocenio je danas da će izbor Ane Brnabić za kandidata za premijera Srbije obezbediti kontinuitet u radu Vlade Srbije, koja je ostvarila značanje rezultate na spoljnom i unutrašnjem planu.

Ljajić, koji je i lider Socijaldemokratske partije Srbije, kazao je novinarima u Velikom Gradištu da je Ana Brnabić veoma uspešno vodila Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

"Nastavićemo sa unutrašnjim ekonomskim reformama, koje su važne za povećanje životnog standarda građana i da ćemo na spoljnopolitičkom planu ubrzati put ka EU i proces pridruživanja otvaranjem novih poglavlja", kazao je Ljajić.

Upitan da li to znači da će u parlamentu glasati za izbor nove vlade, Ljajić je rekao: "apsolutno".

Ljajić je rekao i da nije realno da SDPS, čiji je lider, dobije još neki resor u novoj Vladi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: