"Čekamo da Ana kaže da je spremna"

Vanredna sednica Skupštine na kojoj će se raspravljati o predlogu da Ana Brnabić bude premijerka, biće zakazana verovatn sledeće nedelje kaže Maja Gojković.

Izvor: B92

Petak, 16.06.2017.

11:03

Foto: Tanjug

Kako predsednica parlamenta rekla, čeka se da Ana Brnabić bude spremna i kaže da ima gotov ekspoze i predlog za sastav vlade.

"Nakon toga ćemo zakazati vanrednu sednicu. Očekujem da će rasprava potrajati nekoliko dana, ali da će se sve završiti u roku", kaže Maja Gojković za B92.

Predlog predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude predsednica Vlade Srbije dostavljen je ranije tokom dana Skupštini Srbije, objavljeno je na sajtu parlamenta.

Skupština Srbije, prema ranijim najavama, trebalo bi da izabere novu Vladu Srbije do 23. juna, za kada je zakazana svečanost povodom izbora Vučića za predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: