"SNS ima toliku popularnost da ne mora nikome da daje"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da najava formiranja novih ministarstava nema veze s navodnom kompenzacijom SPS jer funkcija premijera nije pripala SPS.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

23:32

Tanjug

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, poručio da ne pravi kompenzacije ni po kojem pitanju.

"Srpska napredna stranka ima toliku popularnost i toliko glasova da ne mora nikome ništa da daje", rekao je Vučić.

Kako je istakao, to nije pitanje stranke i međusobne trgovine, već njegove želje da se uključe svi i da se još više uključe socijalisti i u rad vlade, u zajedničku budućnost zemlje i zajedničku borbu.

On je dopustio mogućnost neslaganja i sa izborom Brnabić, ali ih vidi pre svega unutar SNS.

Vučić je na pitanja novinara, nakon što je saopštio da će mandatar biti Ana Brnabić da li ima negde sumnji ili neslaganja sa njegovim predlogom, rekao da "nema sumnje da tako nečega ima".

Kako je rekao, doneo je odluku za koju smatra da je najbolja za Srbiju, ali da nema sumnje da će mu i zbog promena u Vladi, gde će i Ivica Dačić i SPS imati šira ovlašćenja, biti najteže da o tome govori sa ljudima iz SNS.

Međutim, veruje da će mu u SNS i dalje verovati, stoga što im je bar malo pomogao da ostvare najveće pobede u savremenoj političkoj istoriji Srbije, i da imaju poverenja u njega kako i gde vidi budućnost Srbije.

"Ali, nemam nikakve sumnje da ako igde bude ikakvog neslaganja ili nezadovoljstva da jedino gde to može da bude - to je u SNS" rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: