Tadić otkazao konferenciju, došle samo dve novinarke

Lider SDS Boris Tadić otkazao je zakazanu konferenciju za novinare nezadovoljan zbog malog interesovanja novinara za njegovo obraćanje.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 15.06.2017.

14:05

Tadić otkazao konferenciju, došle samo dve novinarke
Foto: Tanjug, arhiva

Tadić je konferenciju uoči njenog početka otkazao i zbog toga što nije bilo nijedne kamere.

Na zakazanoj konferenciji za novinare, na koju su došle dve novinarke, Tadić se nije ni pojavio, a portparol SDS Konstantin Samofalov rekao je da je Tadić otkazao obraćanje, budući da se "niko od novinara nije pojavio, izuzev predstavnika dve agencije, bez kamera".

Samofalov kaže da je neverovatno da dan nakon objavljivanja fotografija na kojima se "građani i novinari razvlače kao ovce po ulicama Beograda na Vučićevoj inauguraciji, nijedan novinar ne dođe na konferenciju za novinare jedne parlamentrane opozicione stranke" navodeći da time mediji implicitno podržavaju postupke aktuelne vlasti.

Naveo je da je planirano da tema današnje Tadićeve konferencije za novinare bude "nasilje koje sprovodi Vučićeva vlast".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: