Epilog obračuna navijača: Ranjavanje, lomljava, buka

U vatrenom okršaju i masovnoj tuči koja se oko 23 sata dogodila u novobeogradskom Bloku 61 jedna osoba upucana je u stomak.

Izvor: Beta

Petak, 09.06.2017.

01:20

Epilog obračuna navijača: Ranjavanje, lomljava, buka
Foto: Thinkstock

U istom incidentu u tuči je lakše povređena još jedna osoba, rečeno je Beti u Hitnoj pomoći. Prema rečima očevidaca, sukob dve grupe mladića dogodio se iznenada, a stanare je uznemirila buka i lomljava koja je odjekivala ulicom, navodi “Blic”

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o sukobu navijačkih grupa Partizana i Zvezde - Grobara i Delija. neki mediji su preneli da je više od 20 vozila bilo blokirano na raskrsnici kod Ulice Ivana Ribara.

Prema rečima očevidaca, prenosi "Blic", jedna grupa momaka viđena je kako automobilom dolazi na mesto incidenta, naoružana štanglama.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros Beti da ranjeni muškarac ima 19 godina i da je ranjen u stomak i da je primljen u KBC Zemun sa "izuzetno otežanim disanjem".

Dodala je da je Hitna pomoć poziv primila sinoć u 23.45 i da je prijavljena pucnjava i tuča.

Prema njenim rečima, u tuči je povređena još jedna osoba.

Macura je navela da je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se u 19.33 dogodila na uglu ulica Pariske komune i Studentske teže povređen vozač motocikla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: