Đilas o beogradskim izborima: Razmisliću...

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da će, kada budu raspisani beogradski izbori, razmisliti o tome da li će se kandidovati.

Izvor: Beta

Petak, 09.06.2017.

10:02

Đilas o beogradskim izborima: Razmisliću...
Tanjug, arhiva

On je za N1 rekao da kao inženjer odluke donosi brzo i da na njega najveći uticaj imaju građani koji mu priđu na ulici i probude kod njega emocije, govoreći o tome šta je bilo dobro u vreme kada je bio na čelu grada.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je sadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali najbolji gradonačelnik u novijoj istoriji, Đilas je rekao da ga je to nasmejalo i da Srbiji nedostaje smeha.

"Nikada nisam čuo da kada je neko najbolji u svom poslu odlazi da se bavi drugim poslom", rekao je Đilas i dodao da zna bar dvojicu mnogo boljih gradonačelnika, i da su to Branko Pešić i Nenad Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: