K. Mitrovica: Pronađeno telo Srbina, nema tragova povreda

Beživotno telo Srbina A.S. (54) pronađeno je u nedelju u Kosovskoj Mitrovici, potvrđeno je za Kos sev iz Kosovske policije za region Sever.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.05.2017.

12:55

K. Mitrovica: Pronađeno telo Srbina, nema tragova povreda

Navodi se da na telu nema vidljivih znakova povreda.

"Policija je juče u 17:55 obaveštena da je u porodičnoj kući, u ilici Alekse Šantića, pronađeno beživotno telo. Dolaskom na lice mesta utvrđeno je da se radi o kosovskom Srbinu A.S.," rekao je za Kos sev komandir regionalne jedinice KP-a za Sever Nenad Đurić.

Dežurni lekar je, po rečima Đurića, konstatovao smrt, a nakon što je istražitelj sudske medicine pregledao telo utvrđeno je da na njemu nema vidljivih povreda.

Navodi se da je odlukom tužioca, telo poslato na Institut za sudsku medicinu - na obdukciju, kako bi se utvrdio mogući uzrok smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: