Vučić još nije sasvim odlučio ko će biti premijer

Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da još nije sasvim odlučio ko će biti budući premijer.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.05.2017.

12:15

Vučić još nije sasvim odlučio ko će biti premijer
Foto: Tanjug, arhiva

"Predstoje još razgovori. Za mene je prekosutra veoma važan dan i hoću da protekne svečano. Onda ćemo imati sednicu partije koju još vodim. Zatim ćemo imati razgovore sa koalicionim partnerima" objasnio je Vučić nakon sednice Vlade kojom je predsedavao kao premijer u ovom mandatu poslednji put.

On je novinarima rekao da sve ide svojim tokom u skladu sa rokovima i datumima, kako je obećao. Takođe je kazao da će se sutra pohvaliti sa odličnim ekonomskim rezultatima.

Vučić kaže i da će na njegovu inauguraciju doći veliki broj šefova država i vlada zemalja regiona, te da očekuje da to budu gotovo svi najviši državnici u okruženju.

"Na inauguraciji 23. juna, imaćemo do sada najveći broj predsednika, šefova vlada, ministara spoljnih poslova koji će doći. Očekujem iz regiona da gotovo svi dođu, jer su bili mir i stabilnost u regionu deo moje politike", objasnio je Vučić novinarima.

Istakavši da je politika mira i stabilnosti, koja je važna za ekonomski razvoj, izuzetno bitna i za dalji rad vlade, poručio je da očekuje dolazak najviših predstavnika iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, ali i Grčke i Austrije. "To je do sada najveće priznanje ne za mene već za našu zemlju", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: