Zoran Živković: Neću da učestvujem u farsi

Poslanik Nove stranke Zoran Živković oštro kiritkovao predsednicu parlamenta jer je za 29. maj, a ne za 31. maj zakazala i završila redovno zasedanje Skupštine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2017.

11:48

Zoran Živković: Neću da učestvujem u farsi
Foto: Tanjug

On je novinarima u parlamentu rekao i da je to urađeno kako bi se sprečili poslanici da u sredu 31. maja postavljaju pitanje, pre nego što Aleksandar Vučić i zvanično položi predsedničku zakletvu.

"Gojković je skratila i mesec maj za dva dana... a to nam zaista nije potrebno i ja u takvoj farsi neću da učestvujem", rekao je Živković.

On je rekao i da je iz tog razloga došao je neformalno obučen u Skupštinu Srbije.

Prema njegovim rečima, predsednica parlamenta je za danas zakazala završetak redovnog zasedanja suprotno skupštinskom poslovniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: