Makron o rukovanju s Trampom: To je bio trenutak istine

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je da je njegovo više nego čvrsto rukovanje sa američkim predsednikom Donaldom Trampom predstavljalo "trenutak istine"

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2017.

15:19

Makron o rukovanju s Trampom: To je bio trenutak istine
Foto: Tanjug/AP

Makron je naveo da je želeo da pokaže da nije "lak zalogaj".

"Moje rukovanje sa njim nije bilo naivno. Morate pokazati da nećete praviti male ustupke, čak ni simbolične, ali ni preterano privlačiti medijsku pažnju", rekao je Makron za francuski "Žurnal di dimanš".

Prvi put se susrevši, uoči početka samita NATO-a u Briselu u četvrtak, Tramp i Makron su toliko jedan drugom stegli ruku da je koža počela da im beli, pri čemu je francuski predsednik zadržao stisak par sekundi duže, a obojici su, kako je većina medija primetila, vilice bile stisnute.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: