"Plavi kit" u Italiji: Devojčica objavila slike povreda

Italijanska policija je saopštila da je učenica (14) iz Ravene na Fejsbuku postavila sopstvenu sliku povrede na ruci karakteristične za zloglasnu igru Plavi kit

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2017.

12:17

Freeimages.com

Policija je intervenisala kako bi sprečila teže posledice po devojčicu, prenosi Ansa.

Navodi se da je škola koju devojčica pohađa prvo obavestila njene roditelje o fotografiji, a potom i policajce koji sada vode istragu kako bi identifikovali eventulne krivce.

Devojčica je u dobrom stanju, a policija je uputila savet roditeljima da prate ponašanje svoje dece, a pogotovo adolescenata.

Igra “Plavi kit“ koja je navodno dovela do više samoubisatva maloletnika izazvala je dosta pažnje u regionu i svetu, a odnedavno je o njoj počelo da se priča i u Srbiji. Opširnije - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: