Šta je eksplodiralo noćas na Novom Beogradu? VIDEO

Snažna detonacija koja je odjeknula Novim Beogradom u subotu oko 22:40h uznemirila je građane. MUP je saopštio da u eksploziji nije bilo povređenih.

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2017.

09:25

Šta je eksplodiralo noćas na Novom Beogradu? VIDEO
Screenshot/Tanjug

Izvor eksplozije je bio u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni.

Policija je obavestila vatrogasne ekipe, koje su smesta došle na mesto događaja, a kontradiverzione ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova istraživale su šta je eksploziju izazvalo do duboko u noć, pišu "Večernje novosti".

Zasad je poznato da se eksplozija dogodila u objektu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 8. Prema informacijama sa lica mesta, eksplozija se dogodila iza "Ju biznis centra", u blizini parkinga, tehničkog pregleda i servisa i tepih centra.

Kako N1 nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je na jedan auto-centar bačena eksplozivna naprava.

I "Novosti" pišu da se sumnja se da je eksploziv podmetnut. Taj list navodi i da je, prema prvim, nezvaničnim informacijama, izvor eksplozije skladište automobilskog ulja Auto-centra "Oportunitet".

Televizija "pink" javlja da je nepoznata osoba aktivirala i bacila eksplozivnu napravu u objekat auto-centra "Oportunitet", pri čemu je pričinjena veća materijalna šteta.

Zvanične potvrde ovih informacija zasad nema.

Kako je sinoć rečeno za B92.net, prvo je odjeknula veoma snažna detonacija na Novom Beogradu, a zatim se video dim, koji se nadvio nad takozvanom "Crvenkapom".

Kako su stanari obližnjih zgrada rekli za B92.net, od siline detonacije su se zatresli prozori, a udar se osetio sve do Brankovog mosta.

Građani su na društvenim mrežama naveli da se eksplozija čula i u drugim delovima grada, a mnogi navode da ih je detonacija podsetila na NATO bombardovanje 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: