Vulin: Porodica apsolutni prioritet Vlade

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin izjavio je da je porodica apsolutni prioritet Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug

Subota, 27.05.2017.

21:57

Vulin: Porodica apsolutni prioritet Vlade
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Vulin je na otvaranju manifestacije "Baby exit" da Vlada Srbije ne može da nađe bolji način da promoviše sve ono što je uradila za zaštitu porodice i zaštitu dece nego da bude na mestu gde se okupljaju hiljade porodica, dece i njihovih roditelja.

"Vlada Republike Srbije kao svoj prioritet vidi razvoj i zaštitu porodice. Porodica je osnovna ćelija i osnovni stub našeg društva. Potrebno je da stvaramo sadržaje koji ljude čine ponosnim, kako bi imali pouzdanje i sigurnost da će država biti tu i sutra i ostvariti bezbednu i sigurnu zajednicu za sigurnost njihove dece", rekao je Vulin na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ministar je istakao da država brine o porodicama i podsetio da je svako davanje na vreme, da nije umanjeno, i da može biti i veće kako se privreda bude oporavljala, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad.

"Stvorena je država koja je politički i ekonomski stabilna, i zato je u stanju da više zarađuje i više zaposli, a mi smo u stanju da se više posvetimo porodici. Danas ovde osećamo radost i zemlju koja se nada, našoj deci smo dali život, a sad treba da im damo i zemlju u kojoj će taj život provesti", zaključio je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: