"Samo Radulović nije podneo, izveštaj SNS nedostupan"

Deset od 11 učesnika predsedničkih izbora blagovremeno je podnelo izveštaj Agenciji za borbu protiv korupcije o troškovima izborne kampanje.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

16:10

Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Kako je navela ta agencija, izveštaj nije podnela samo organizacija "Dosta je bilo", čiji je kandidat bio Saša Radulović.

"Verifikovani izveštaji su javno dostupni na internet prezentaciji Agencije za borbu protiv korupcije, osim izveštaja koalicije oko Srpske napredne stranke. Zbog obimnosti izveštaja, koji ima gotovo 300 strana, Agencija se suočila sa tehničkim problemom pri verifikaciji izveštaja. Ovaj tehnički problem nema uticaja na sam proces kontrole izveštaja o troškovima izborne kampanje i sve aktivnosti u tom procesu odvijaju se uobičajeno", dodaje se u saopštenju.

Agencija je dodala da će ove godine prioritet biti kontrola izveštaja, ali da će uporedo biti obavljana i kontrola određenog broja godišnjih finansijskih izveštaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: