NS:Svi akteri otmice već poznati policiji, motiv - osveta?

U otmici na ulicama Novog Sada u ponedeljak učestvovali su B.B. (51) i N.S. (39), koji su odranije poznati policiji, a njihova žrtva G.C. (41) je iz Budisave.

Izvor: 021.rs

Utorak, 23.05.2017.

12:36

NS:Svi akteri otmice već poznati policiji, motiv - osveta?
Foto: Freeimages.com

N.S. je u žižu javnosti došao u novembru prošle godine kada je ispred stana u kojem je živeo sa tadašnjom devojkom Teodorom Kaćanski došlo do pucnjave. Iako se pretpostavlja da je meta napada bio on, napadač je sa pet hitaca teško ranio 30-godišnju Novosađanku, koja je od posledica ranjavanja preminula tri dana kasnije.

Policija je tada objavila da se traga za ubicom, ali do danas nema više detalja iz istrage. N.S. iza sebe ima više od 10 krivičnih prijava, bio je jedan od svedoka na suđenju pokojnom vođi veterničkog klana Nenadu Opačiću, kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.

I B.B. je odranije poznat policiji, bio je privođen u akciji suzbijanja tržišta narkotika. Policija je kod njega tom prilikom pronašla pištolj bez dozvole.

Kako piše "Kurir", pretpostavlja se da je ova otmica povezana sa Teodorinim ubistvom. "Dnevnik" navodi da je jedan od uhapšenih nosio pancir i bio naoružan, a prema rečima očevidaca u trenutku otmice čula su se dva pucnja.

Oteti G.C. je sa teškim telesnim povredama prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. I on je odranije poznat policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: