Još ne odlažite kišobrane

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavine, naročito po podne i uveče.

Izvor: Tanjug

Utorak, 23.05.2017.

07:05

Još ne odlažite kišobrane
Foto: Tanjug, arhiva

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 C do 16 stepeni, najviša od 22 C do 26 stepeni. I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno. Po podne i uveče pojedine delove grada zahvatiće kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 16 C, najviša oko 25 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblačno i svežije sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Od subote će biti pretežno sunčano, po podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, sa ređom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom na jugu, istoku i u planinskim predelima. Temperatura u postepenom porastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: