Dačić pozvao Medvedeva da poseti Srbiju

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić razgovarao u Istanbulu tokom Samita Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 22.05.2017.

13:23

Dačić pozvao Medvedeva da poseti Srbiju
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, "Dačić je ponovio poziv Medvedevu da poseti Srbiju posle izbora nove vlade što je ruski premijer Medvedev sa zadovoljstvom potvrdio".

"U veoma prijateljskom razgovoru izraženo je zadovoljstvo zbog izvanrednih odnosa dve države i dva naroda u svim oblastima", a Dačić je Rusiji zahvalio na podršci na medjunarodnom planu kada je u pitanju Kosovo, navodi se u saopštenju.

Medvedev je, dodaje se, izrazio želju za dalji razvoj ekonomske saradnje i istakao značaj učešća Srbije na Sanktpeterburškom forumu 1. i 2. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: