Težak udes u BG, auto udario u banderu, četvoro povređeno

U saobraćajnim nesrećama u Beogradu povređeno je šest osoba, od kojih su tri zadobile teške povrede, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Izvor: RTS, Tanjug

Subota, 20.05.2017.

08:41

Težak udes u BG, auto udario u banderu, četvoro povređeno
screenshot/RTS

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 u Ulici Kneza Miloša, kada je automobil udario u banderu povređene su četiri osobe.

Dva teško povređena muškarca prevezena su u reanimaciju Urgentnog centra, treća osoba koja je teško povređena predata je neurohirurgu i ortopedu, dok je četvrta osoba zadobila ortopedske povrede.

Muškarac (47) lakše je povređen u saobraćanoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.15 u Karađorđevoj ulici kod hotela "Bristol".

Dve osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.00 na raskrsnici ulica Uga Klajna i Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj Kosi.

Hitna pomoć noćas je obavila 115 intervencija, od kojih 38 na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražili hronični srčani bolesnici sa bolom u grudima, a bilo je i puno šlogova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: