Tramp: Blizu sam imenovanja direktora FBI

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "veoma blizu" imenovanja novog direktora FB), a agencija AP navodi da bi to moglo da se dogodi već danas.

Izvor: Tanjug

Petak, 19.05.2017.

10:23

Tramp: Blizu sam imenovanja direktora FBI
Foto: Getty images

AP napominje da Tramp započinje turneju po zemljama Bliskog istoka i Evrope u inostranstvu i da neće biti u SAD više od nedelju dana.

Tramp je u četvrtak rekao i da je "veoma blizu" imenovanju novog direktora FBI i da je Džozef Liberman, bivši senator Kentakija, medju top kandidatima.

Tramp je ove nedelje obavio razgovor sa Libermanom i još trojicom kandidata.

Prethodno su i Politiko i CNN objavili da je Liberman - bivši senator i demokratski kandidat za potpredsednika u vreme kada je Al Gor vodio predsedničku kampanju - favorit za poziciju direktora FBI.

Tramp je prošle nedelje smenio šefa FBI Džejmsa Komija, čoveka koji je bio na čelu agencije zadužene za istragu veza između Trampove predizborne kampanje i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: