Izvršitelji ulaze u KBC "Dragiša Mišović"

U KBC "Dragiša Mišović" u ponedeljak ulaze izvršitelji kako bi popisali stvari i obeležili ih markicama zbog duga vlasnici parcele na kojoj se kompleks nalazi.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 19.05.2017.

09:34

Izvršitelji ulaze u KBC
Foto: Getty images

Naime, kako pišu Večernje novosti, bolnica po ranijoj presudi duguje Simonidi Tanasijević, za 12 ari placa na kom se KBC nalazi, 1,1 milion evra. Od prošle godine kada je pokrenut postupak izvršenja, Simonidi Tanasijević je isplaćeno tri miliona dinara, ali bolnica više nije imala novca i od tada joj je račun u blokadi.

Najavljeno je da izvršitelji u uđu u Kliničko-bolnički centar u ponedeljak u devet sati ujutro, kako bi popisali svu imovinu i obeležili je markicama. Bolnici se, međutim, neće oduzimati stvari bez kojih ona ne može da funkcioniše, od čega strahuju zaposledni, potvrdila je za Novosti pi- ar Komore zvršitelja Neda Petrović.

Prema njenim rečima, sve što se popiše bolnica će moći da koristi, ali ne i da otuđi.

S druge strane, zaposleni u KBC "Dragiša Mišović" najavili su da će svojim telima napraviti živi zid kako bi sprečili izvršitelje da uđu u bolnički kompleks.

Direktor KBC "Dragiša Mišović" Novostima nije želeo ništa da kaže, osim da potvrdi da je najavljen dolazak izvršitelja, a bez komentara je bila i predsednica sindikata zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: