Ukinuta presuda Nikoli Mijailoviću: "Kako pravda kaže..."

Apelacioni sud ukinuo je presudu Drugog osnovnog suda, koji je bivšeg fudbalera Nikolu Mijailovića kaznio uslovno sa osam meseci zatvora i 150.000 dinara.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 19.05.2017.

12:45

Ukinuta presuda Nikoli Mijailoviću:
StarSport

To pišu “Večernje novosti“, prethodna presuda je doneta zbog nelegalne gradnje akva-parka na Adi Ciganliji.

Predmet se vraća na početak, a Mijailović kaže da ne odustaje od pravde ni po koju cenu.

“Presuda je poništena i zasad sve ide kako treba. Nadam se da će se završiti kako pravda kaže! Ja sam za akva-park predao sve papire i sada čekam. Da li oni žele ili ne. Da li sam bio u prekršaju ili ne...“, rekao je Mijailović.

Podsetimo, JP “Ada Ciganlija” je u martu prošle godine raspisalo javni konkurs za iznajmljivanje lokacija na desnoj obali jezera, gde je trebalo da budu postavljeni rekreativni objekti.

Mijailović je dao najbolju ponudu za tobogan i prateći program, i ubrzo je počela gradnja. Očekivalo se da kompleks bude otvoren do kraja leta. Međutim, u junu su poslovi zaustavljeni, kada je inspekcija stavila katanac na gradilište i zatvorila ga, pošto je utvrđeno da dozvola ne postoji.

Drugi osnovni sud u oktobru je izrekao bivšem fudbaleru uslovnu osudu od osam meseci zatvora i novčanu kaznu. Nakon što je proglašen krivim, uložio je žalbu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: