Božović: O izborima čim Janković formira pokret

Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović izjavio je da ta stranka očekuje prve razgovore o izborima u Beogradu čim Saša Janković formira svoj pokret.

Izvor: Beta

Sreda, 17.05.2017.

22:50

Božović: O izborima čim Janković formira pokret
Foto: Tanjug

"DS će se truditi i razgovaraće sa svima koji misle da je ovo štetočinska vlast, koja je Beograd unazadila u prethodne četiri godine, kako bi (DS) napravila što širu podršku onih koji su za to da se ova vlast smeni", rekao je on za beogradski list "Danas" od četvrtka, 18. maja.

Božović je ocenio da je važno razgovarati s onima koji dele vrednosti za koje se DS zalaže.

"Razgovaraćemo prvo s onima sa kojima smo i do sada učestvovali na izborima. To je pokret Saše Jankovića s kojim smo imali 25 odsto glasova u Beogradu na predsedničkim izborima", rekao je on.

Upitan da li će DS s Jankovićevim pokretom praviti zajedničku listu, ili će članovi pokreta biti na listi DS ili obrnuto, Božović je odgovorio da je to samo tehničko pitanje.

"Ono što je bitno, jeste da očekujemo razgovore čim pokret bude formiran", rekao je Božović koji je i poslanik DS u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: