Vranje: Zmija u autobusu, putnici u strahu FOTO

Zmija, duga oko dva metra, uhvaćena je u autobusu "Niš-ekspresa" koji saobraća na liniji Bujanovac-Beograd, na autobuskoj stanici u Vranju.

Izvor: Radio-televizija Vranje

Utorak, 02.05.2017.

16:44

Vranje: Zmija u autobusu, putnici u strahu FOTO
Foto: Thinkstock

Preplašeni putnici primetili su zmiju na zadnjem sedištu autobusa prilikom ulaska u vozilo, javlja regionalna Radio-televizija Vranje.

Putnici su napustili autobus, a o "slepom putniku" su obavestili policijsku upravu, kao i komunalnu policiju.

Reč je o krupnom primerku smuka, koji nije otrovan, a koga je uhvatio Vladica Stanković iz Vladičinog Hana, predsednik Udruženja "Poskok", koje se bavi zaštitom gmizavaca i životne sredine dodaje regionalna RTV.

Nakon što je zmija uhvaćena autobus je bezbedno nastavio put ka Beogradu.

Ovo je peti put od početka 2017. da predstavnici Udruženja "Poskok" pomažu u hvatanju gmizavaca. U prošloj godini intervenisali su 60 puta.

Uhvaćena zmija će biti vraćena u prirodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: