Skandali se nižu u HR: HDZ hteo da podmiti poslanika Mosta

Poslanik Mosta u hrvatskom Saboru Hrvoje Runtić rekao je da je HDZ pokušao da ga podmiti kako ne bi glasao za smenu ministra Zdravka Marića, piše index.hr.

Izvor: index.hr

Nedelja, 30.04.2017.

13:47

Skandali se nižu u HR: HDZ hteo da podmiti poslanika Mosta
Getty Images

Prethodno je šef Mosta Božo Petrov izneo tu informaciju.

"Tačno je sve što je Petrov rekao, s tim što poziv nije bio upućen meni, nego su pokušali da urade to preko člana moje porodice. To je tako nisko da ne želim da komentarišem. Dosta mi je razbojnika", naveo je Runtić.

Prema njegovim rečima, čim je obavešten o "ponudi" obratio se policiji i sve prijavio.

"To se dogodilo na javnom mestu, u kafiću u Vinkovcima, za stolom za kojim je bilo više ljudi. Član HDZ koji je prijatelj sa jednim članom moje porodice je inicirao sastanak. Ono što je ponuđeno je dno dna, tražili su da podržim Marića i sve njihove kombinacije, kako bi sredili neke stvari. Čudi me da znaju moju finansijsku situaciju, znaju da je moja supruga imala kredit, da smo imali firmu koja je propala da je kredit otkazan, a kuća oduzeta. A sad kažu da će sve biti rešeno... Neka se manu mene i moje porodice, ostajem sa Mostom do kraja, nikad nisam bio na prodaju, neka traže druge licemere, ima ih dovoljno u Saboru", istakao je Runtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: