Drašković opet na udaru SNS: "Da vrati pare koje je uzeo"

Član Predsedništva SNS Vladimir Ðukanović je oštro uzvratio na stavove lidera SPO Vuka Draškovića koje je izneo na N1, ocenjući kao protivne državnoj politici.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 30.04.2017.

15:32

Drašković opet na udaru SNS:

Ðukanović njegove stavove, kako je rekao za Tanjug, vidi kao izraz politika koje su protiv suverene, nezavisne, bezbednosno stabilne i ekonomski razvijene Srbije.

"Predlažem Draškoviću da prvo vrati sve pare koje uzeo tokom svih ovih godina od NIS-a, i od Srba i od Rusa, i da kadrovi, obozavaoci njegove politike, lika i dela, koje je decenijama unazad infiltrirao u javna preduzeća, ambasade i konzulate i koji se godinama bahate uzivajuci privilegije, da odmah podnesu ostavke", poručio je Ðukanović.

Kako kaže, ako ikada u budućnosti građani na izborima izaberu Vuka Draškovića da vodi Srbiju, onda neka on vodi politiku kakvu god hoće i namešta svoje kadrove gde god želi.

Ðukanović dodaje da će na prvoj narednoj sednici Predsednistva zahtevati od rukovodstva SNS da se jasno odredi prema onima koji ne slede državnu politiku, kojima smeta suverena, nezavisna, bezbednosno stabilna i ekonomski razvijena Srbija, a koji su poslednji u ovoj drzavi koji mogu da drze bilo kakve moralne pridike.

Podsetimo, lider partije koja je koalicioni partner SNS je bio tema za funkcionere SNS i kada je na Tviteru "na neki način" podržao proteste koji se održavaju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: