Snežna mećava u BiH, haos u saobraćaju pred 1. maj

Prava snežna mećava izazvala je probleme u saobraćaju u BiH s obzirom na to da su uoči prvomajskih praznika mnogi krenuli na put ka jugu.

Izvor: B92

Subota, 29.04.2017.

16:20

Snežna mećava u BiH, haos u saobraćaju pred 1. maj
Foto: Tanjug

Mećava je iznenadila Novotravničane i vozače na magistralnom putu prema Bugojnu i putu prema Gornjem Vakufu.

Gusti i mokri sneg brzo je stvorio prekrivač na putu, a poljoprivrednici pokušavaju da spasu nasade malina i drugog voća i povrća otresajući teški sneg koji bi, ako nastavi da pada, mogao da polomi grane.

Sneg je ovog popodneva ponovo zabeleo i Sarajevo, što je neobično za ovo doba godine, preneo je "Avaz".

Opštinski štab Civilne zaštite Čapljina doneo je odluku o proglašenju elementarne nepogode na području Čapljine zbog nedavnih niskih temperatura, koje su nanele velike štete na poljoprivrednim usevima.

S obzirom na obilne padavine u Tuzlanskom kantonu reke su počele da se izlivaju iz korita te su zabeležene poplave poljoprivrednog zemljišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: