Uhapšen Vranjanac koji je 10 migranata strpao u gepek auta

Policija je uhapsila muškarca iz Vranja koji je u gepeku vozila pokušao da prokrijumčari deset migranata, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Izvor: Beta

Petak, 28.04.2017.

17:10

Uhapšen Vranjanac koji je 10 migranata strpao u gepek auta

Uhapšen je D. D. (26) koji je pokušao da prokrijumčari osam državljana Avganistana i dva Pakistana iz pravca Preševa ka Beogradu.

U saopštenju policije se navodi da je D. D. juče u popodnevnim satima, u vozilu "reno šafran" na kojem su bile registarske tablice drugog automobila prevozio migrante i da je, kada je policija pokušala da zaustavi vozilo, osumnjičeni pobegao, ali je brzom akcijom pronađen.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeni prelazak državne granice, krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Osumnjičeni je prevozio migrante u gepeku automobila, a zbog malog prostora, četvoro njih umalo se nije ugušilo.

Hitna pomoć ih je zatekla u besvesnom stanju, nakon čega su zbrinuti u Kliničkom centru u Nišu.

Među migrantima pronađenim u gepeku bila su i četiri deteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: